Heerbaan 100, Harelbeke
Maandag t.e.m. vrijdag, 08u00 tot 17u00
056/70.47.54
Garage Ameye uw autocenter

Service

Uw wagen in goede handen

Nazicht airconditioning

Naast het meer gebruikelijke onderhoud aan de klassieke, mechanische componenten heeft ook het airconditioning systeem in uw wagen af en toe nood aan onderhoud. Een tijdig onderhoud vermijdt zaken zoals onaangename geuren alsook moeilijkheden in het bereiken van de gewenste temperatuur. Als u dergelijke problemen ondervindt, is het vast en zeker aangewezen om uw airconditioning systeem te laten nazien.

Garage Ameye kan overweg met alle auto airco systemen. Wij kunnen zowel onderhoud en navulling bieden voor het oude koudemiddel R134A als het nieuwe R1234yf dat vele malen milieuvriendelijker is. Of u nu een recente of iets oudere auto heeft, wij zorgen dat uw airco systeem blijft werken wanneer u het nodig heeft. Gedaan met hete zomerdagen waarop uw airco het begeeft!

In heel wat gevallen, dient het koudemiddel aangevuld te worden. Gemiddeld verliest een wagen tussen de 8% à 12% van zijn koelvloeistof. Het is dus uiteraard aangewezen hier met enige regelmaat een navulling te voorzien.

Een goede werking van airconditioning systeem is belangrijk om kostelijke reparaties te vermijden. Daarnaast zorgt het voor het vlot bereiken van de gewenste temperatuur, dit zowel in zomer- als wintermaanden. Bovendien werkt je airconditioning zoveel beter. Je kunt nagenoeg onmiddellijk genieten van koude lucht. Het zorgt ook voor een betere luchtvochtigheid en vermijdt potentiële bacteriën.